Stewiarnia - Słodko i zdrowo. Naturalnie bez cukru.

Zdrowe słodkości na wyciągnięcie ręki – Nākd już w Polsce!


Nākd to brytyjska marka, której zaufali konsumenci zdrowej żywności w ponad 40 krajach na świecie. Teraz batony Nākd wkraczają na polski rynek. Co je odróżnia od innych słodyczy?

Produkty marki Nākd zrobione są w całości z owoców i orzechów – 100 proc. składników jest pochodzenia naturalnego. Batony nie zawierają dodatku cukru, syropów słodzących, glutenu i pszenicy. Mają krótki, prosty skład. Są koszerne. Należą do tzw. raw food – produktów spożywczych produkowanych na zimno, bez pieczenia. Do ich zrobienia nie użyto składników pochodzenia zwierzęcego, więc mogą być bezpiecznie stosowane przez wegan. Każdy z pojedynczych produktów stanowi idealny odpowiednik jednej z pięciu zalecanych porcji owoców lub warzyw.

Marka oferuje 5 rodzajów batonów:

1. Nākd Bestsellery
to najpopularniejsze, najlepiej sprzedające się za granicą batony tej marki. Dostępne są w 10 owocowo-orzechowych smakach.

2. Nākd Owsiane
to pożywne batoniki zrobione z owoców, orzechów i owsa w 4 smakach.

3. Nākd z chrupkami proteinowymi
dostępne są w 5 smakach. W składzie mają owoce, orzechy i chrupki sojowe. Charakteryzują się wysoką zawartością protein – 18 proc. w każdym batonie.

4. Trek z proteinami
to idealna propozycja dla osób aktywnych fizycznie, sportowców, w których diecie nie może zabraknąć protein. Każdy z 6 batonów posiada od 18 do 20 proc. protein.

5. Trek energia i proteiny
stanowią świetną przekąskę dla aktywnie trenujących. Batony w 4 smakach z wysoką zawartością błonnika dodadzą zdrowej energii nawet po intensywnym treningu.




Cała gama produktów Nākd dostępna jest w naszym sklepie.
Informujemy, że na swoich stronach internetowych stosujemy pliki cookies (tzw. ciasteczka), które wykorzystywane są wyłącznie do celów statystycznych
oraz na potrzeby dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników.
Ustawienia dotyczące przechowywania plików cookies możecie Państwo dowolnie modyfikować w swojej przeglądarce internetowej.